rolling rock kitchen
Huisfeestje Noord – Rolling Rock Kitchen
June 21, 2019
8:00 pm
Amsterdam
Rolling Rock Kitchen
Google Map

Dit is hét huisfeestje dat je niet wilt missen en wij willen jou er graag bij hebben! Wil je ook die huiselijke sfeer, maar dan zonder de zooi? Juist, dan kom je naar dit Huisfeestje. Lokatie Amsterdam-Noord (nog geheim). Meld je aan via dit evenement. Meer info volgt!

Meer info:
–**Waarom dit feestje?**– Met een wildgroei in aantallen en steeds groter wordende festivals, willen we weer eens terug naar de basis. En wat is dan beter dan een Huisfeestje?

–**Een Huisfeestje in Noord, maar niet thuis dus?**– Precies, die sfeer van een huisfeestje, maar dan niet thuis. Met iemand die voor jou lekkere biertjes tapt, en waar je ‘s nachts zo de deur uit kan lopen. Want uiteindelijk weten jij en ik ook goed wie er anders de puin de volgende dag staat op te ruimen….

–**En is er een beetje leuke muziek?**– Euhh, ja ofcourse. Op ons Huisfeestje draaien DJ’s die we kennen en waarvan we weten dat ze een de sfeersnaar lekker weten te raken. En een Huisfeestje zonder HOUSE is geen Huisfeestje, trek je dans patta’s aan dus.

–**In Noord dus.. hebben we het dan over…..?**– Precies, AMSTERDAM-NOORD natuurlijk. The place to be voor een rauw feestje zonder dat je gelijk overspoeld wordt door de menigte. The Rock is de perfecte locatie hiervoor.

–**Leuk ik ben uitgenodigd, mag ik ook vrienden meenemen?**– Ja, graag zelfs. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Stuur deze invite vooral door!!